İnşaat Tabelası Fiyatları Ne Kadar?

İnşaat şantiyelerinde, yol çalışmalarında, tadilat yapılan binalarda veya peyzaj yapılan alanlarda sık sık uyarı levhaları görürüz. Hatta aracımızla yol çalışmalarının olduğu bölgele yaklaşırken birkaç kilometre önceden sürücüler uyarılmaya başlar. Bütün bu uyarı levhaları tabii bir amaca hizmet etmek için konulmaktadır. Bu amaç tabii ki insanların can ve güvenliğini tehlikeye atmamaktır. Okullarda, hastanelerde, kurumlarda ve işyerlerinde de bazı işaretler görmekteyiz. Örneğin, yangın ekipman işaretleri gibi. Bunlar beyaz renkli sembollerdir, yazı ile de belirtilmiş dolu bir kırmızı dikdörtgen içinde gösterilmektedir.

Tabela Fiyatları Nasıldır?

Bir inşaat tabelası inşaat alanının içindeki standartlara ve uygulamalara gereken bağlılığı belirten fiziksel, tanımlanabilir ve metinsel ekranların uygulanması yoluyla bir bildirim ifadesi olarak hareket eder. Dikkatli bakıldığında bunlar devasa büyük panolar değil, belirli alanlarda orta büyüklükte, hatta bazıları küçük boyutlarda üretilmektedir. Bu tabelalar diğer pano ve alan tabelaları gibi pahalı değildir. Fiyatları oldukça ucuzdur. Yapılan işin ve şantiyenin genel giderleri arasında büyük giderler tutmamaktadır.
Uyarı tabelaları, hizmetini sunduğumuz diğer ışıklı ve ışıksız tabelalar dikkate alındığında maliyeti en düşük ürünlerimizdendir. Bu yüzden hem can ve mal güvenliği için, hem de yasal gereklilik için bu tabelaları uygun fiyatlara imal ettirebilir veya ön görüşme için iletişim kurabilirsiniz. Bir şantiye alanı, inşaat alanına yakın bir bölgeyi uyarmak amacıyla, inşaat şantiyesinin alanını açık bir şekilde tasvir etmelidir. Birden fazla inşaat tabelası işareti şantiye girişine kadar uyarı amaçlı asılmalıdır.
Fiyatlarının uygun olması yanından, bir inşaat tabelası uyarı levhalarının asılması, bir inşaat bölgesinin çevresi için geçerli olan güvenliğinin sağlanmasını garanti eder. Bir tabelaları oluşturmanın sorumluluğu, işin yapımını yapan inşaat şirketine aittir.

 İnşaat İşareti İhlalleri

Özel veya kurumsal inşaat firmaları, çalışanları ve diğer personeli bilgilendiren inşaat tabelası kurallarına uymaması; geçerli yasaların ve yönetmeliklerin doğrudan ihlal edildiğini gösterir. Bir inşaat şirketinin uyarı levhalarını yerleştirmeyerek inşaat çalışmalarında bulunan kişilere yeterince bilgi vermemesi durumunda, inşaat kazasıyla sonuçlanan hasar, yaralanma veya ölümler olabilmektedir. Bu da inşaat ekibinin sorumluluğundadır.
Kanun ve yönetmeliklerle belirlenmiş standartlara uygun olarak her türlü inşaat tabelasının imalatı yanında, diğer reklam panolarının imali ve siparişleri için iletişime geçerek ön bilgi alabilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Yönlendirme Tabelası Ölçüleri Nelerdir?

İnşaat Proje Tabelaları

İç Mekan Yönlendirme