Ahşap Reklam Tabelaları

Etkili reklam yöntemlerinden biri olan tabela müşterilerimiz tarafından sık tercih edilen reklam seçeneklerinin arasındadır. Günlük yaşantımızda pek çok reklamla karşılaşmaktayız. Gün içinde onlarca reklam yığını içerisinden sadece birkaç tanesi hafızalarda kalabilmektedir. Özellikle dijital reklamcılığın gelişmesi ile ortaya çıkan reklam sayısı da çok daha yüksek sayılardadır. İnsanlara çok daha etkileyici mesaj veren reklam çeşitleri, akılda kalıcı ve geri dönüşü daha hızlı reklam araçları olmaktadırlar. Bu nedenle de etkileme ve dikkat çekme açısından tabela reklamları sektördeki en etkin reklam araçları konumundadır.

Ahşap Tabela Nedir, Nerelerde Kullanılır?

Ahşap üzerine tek renk olarak ya da renkli olarak tasarımı yapılan tabelalardır. Ahşap doğal bir malzeme olması nedeni ile farklı ve estetik bir dokunuş sunmaktadır. Indoor uygulamaları ve outdoor uygulamalarında tasarımcılar tarafından lazer kazıma, oyma veya özel tasarım olarak hazırlanabilmektedir. Ahşap tabelalar kreatif ve dekoratiftir. Ahşap tabela görsellik açısından en etkileyici ve en çarpıcı tabeladır. Açık hava reklam aracı olarak uygulanan ahşap reklam tabelaları otantik görüntüsü ile insanların dikkatini çekmektedir. Günümüzde nostaljik görünüm sağlayan ve bu şekilde dikkatleri üzerine çeken ahşap tabela modelleri işletmemiz tarafından tercih edilmektedir.

Ahşap Tabela Yaptırırken Dikkat Edilmesi Gerekenler?

Ahşap tabelaları tasarlamak yetenek işidir. Uzman grafikerlerimiz ve ustalarımızın tecrübeleri ile ortaya İşinde profesyonel olan bir ekiple çalışmak, tabelayı tasarlayan ekibin kreatif düşünceli olması önemlidir. Tabelaların kullanımı birçok sektörlerde yaygındır. Gıda sektöründe önemli yer tutmaktadır. Doğal görüntüye sahip oldukları için genelde ağaç ürünleri kullanan firmalar tarafından tercih edilmektedir. Tabelaların otantik ve doğal olması bulunulan ortama doğallık ve nostaljik bir görüntü katmaktadır.
Ahşap tabelaların kullanım amacı dekor ve reklam yapmak içindir. Ahşap tabela fiyatı kullanılan tabelanın boyutuna, şekline ve ahşap reklam tabelaları türüne göre değişlik göstermektedir. El işçiliği ve teknoloji ile birlikte nostaljik görüntü veya modern bir tasarım elde edilebilmektedir.
Yöne, ikaz ve görsellik katan ahşap reklam tabelaları imalatları ile iç cephe ve dış cephede kullanımlarıyla müşterin isteğine cevap verilmektedir. Tabela firmanın hizmet ya da ürününe destek sağlamaktadır. Bu sebeple müşterinin taleplerinin göz ardı edilmemesi gerekmektedir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Yönlendirme Tabelası Ölçüleri Nelerdir?

İnşaat Proje Tabelaları

İç Mekan Yönlendirme