Ahşap Tabela Nasıl Sipariş Verilir?

Firmalar, cafeler, çeşitli işletmeler ve dükkan sahipleri ahşap tabela siparişleri için interneti yoğun olarak kullanmaktadır. Günümüzde artık bu tip tabela işleri internet merkezli olarak çok daha hızlı, çok daha pratik bir şekilde yapılmaktadır. Sadece istenen ölçüler belirtilmeli ve sipariş verilmelidir. Bunun dışında salt tabela işçiliği ile uğraşan birçok mevki bulunmaktadır. Bu mevkilere direkt olarak giderek nasıl bir ahşap tabela istendiğine dair genel bilgiler verilebilir. Aynı zamanda tabela mevkilerinde potansiyel müşterilere çeşitli seçenekler de kataloglardan gösterilmektedir. Tüm iş yeri sahipleri ve tabelaya ihtiyaç duyan kişiler, kurumlar bu kataloglardan kendilerine hem estetik hem de fiyat olarak uygun seçeneklerden birini tercih edebilirler.

 Ahşap Tabela Türleri

Yapıkları ağaç türüne göre ahşap tabela türleri çeşitlilik göstermektedir. Bunların başında gürgen ağacından yapılmış olan tabela türleri gelmekte. Hem sağlam, hem kolay şekil verilebilir olma özellikleri taşıması nedeniyle işçiliği en çok gündeme gelen tabela türleri listesinin başında yer alır. Bunun dışında kullanılan bir diğer malzeme ise meşe ağacıdır. Tabelalar ise cila ya da eskitme yöntemi ile son hallerini almaktadır. Kullanacakları alanda daha modern bir görünüm elde etmek isteyen kişiler çeşitli cila boyaları ile son şekli verilmiş tabelaları tercih edebilirler. Mekanlarında daha nostaljik ve ilgi çekici tabela ürünleri isteyenler ise eskitme tekniğinden faydalanılarak yapılmış tabelaları tercih edebilirler. Gül ağacından yapılma olan tabelalar da son dönemde dikkat çekici bir ivme ile satılmaktadır.

Ahşap Tabela Avantajları

Bu tür tabelaların en büyük avantajı iktisadi alanda kendini göstermektedir. Diğer tabela çeşitlerine oranla çok daha makul fiyatlarda üretimi ve satışı gerçekleşmektedir. Ucuz olduğu kadar şık olması da dikkat çekici önemli bir ayrıntıdır. Birçok farklı tarzda işletmede kendini gösteren bir dekoratif yapısı vardır. Günümüzde ahşap retro tarzın bir kolu olarak işlev görmektedir. Bu nedenle son on yıl içerisinde bu türden tabelaların üretiminde ve siparişinde gözle görülür bir artış yakalanmıştır. Her mobilya ve ana akım tarzı ile direkt olarak uyum göstermesi de tercih sebebidir. Özellikle kafelerde, butik işletmelerde eski tarzın modern bir yansıması olarak kullanılmaktadır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Yönlendirme Tabelası Ölçüleri Nelerdir?

İnşaat Proje Tabelaları

İç Mekan Yönlendirme