Ahşap Tabela Satın Almak İstiyorum, Ne Yapmalıyım?


Firmamız olarak müşterilerimizin ihtiyaçlarını karşılamak adına kaliteli ürünler sunarak sürekli çalışmalar yapmaktayız. Tabela markası ile deneyim ve bilgisini reklam sektöründe en ileriye taşımak için gerekli çalışmaları yapmaktayız. Uzman grafik tasarım kadromuz ile uygun hizmeti sağlamaktayız. Tabela ile açık hava reklam sektöründe marka olarak siz değerli müşterilerimizin her zaman yeni projeler ile yanında olmaktayız.
İşlerimizde kalite ile estetiği profesyonel bir şekilde sunmaya devam etmekteyiz. Yerli ve ithal ağaç seçenekleri el işçiliğinin birleşimi ile teknolojinin gelişimi ile oluşmaktadır. İster modern, ister nostalji esintileri olsun görmek mümkündür. Osmanlı oyma motifleri ve Selçuklu motifleri ile kişilerin isteklerine uygun dış cephe, iç cephe tabelaları, plaket, yazı gibi özel yerlerde kullanılacak ahşap tabela örnekleri de mevcuttur.
Mekana uygun pek çok renk boya kullanılmayan ağaçlar da mevcuttur. Size sadece seçmek kalmaktadır. Fiyat ağaç cinsine göre m2 olarak verilmektedir.

 Tabela Çeşitlerimiz ve Hizmetlerimiz

Tabela tasarımlarımız; ışıklı tabela, ahşap tabela, hastane tabelası, eczane tabelası, iş yeri tabelası, otel tabelası, çatı tabelası, uyarı ikaz tabelası, inşaat tabelası, neon tabela, hareketli tabela, led tabela, yol tabelası, yönlendirme tabelası, bayi tabelası, seri imalat tabelası, bina içi tabela, cephe tabelası, totem tabela, kutu harf tabela tarzındadır. Bunların dışında fuar standı, bina kaplama, dijital baskı, teşhir standı, kimlik çalışması, duvar reklamları, Atatürk köşesi, fener tabela, kapı önü dubalar diğer örneklerdir.

 Tabela Satın Almak ve Üretmek İçin Ne Yapılmalıdır?

Tüm ahşap tabela siparişleriniz için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Tabelanın boyutu, ebatı ve şekline göre tasarımcılarımız tarafından bir ön maliyet çıkarılarak size sunulacaktır. Talebinize yönelik hazırlanan maliyet sizin onayınıza sunularak değerlendirilmesi istenecektir. Örnek tasarım hazırlanarak üzerinde firma/müşteri mutabakatı sağlanır. Üretime geçmeden önce gerekli sözleşme yapılarak siparişinizin imalatına başlanır.
İmalat sonrası bitirilen ahşap tabela siparişinin montajı için müşterinden randevu alınır. Randevu günü ve saati tecrübeli ustalarımız tabelanın yerine montajını gerçekleştirmek için sipariş ürünü getirerek montajına başlayacaklardır. Eğer takılacak tabela binanın yüksek yüzeyine takılacak ise vinç ve manlift makinelerinin kullanımı ile yerlerine montajı yapılacaktır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Yönlendirme Tabelası Ölçüleri Nelerdir?

İnşaat Proje Tabelaları

İç Mekan Yönlendirme