Ahşap Tabela Fiyatı Nasıl Belirlenir?

Tabela yaparken firmamız tarafından çok çeşitli tasarımları ve modelleri kullanıcılara gönül rahatlığıyla sunmaktayız. Farklı tarz ve biçimdeki ahşap türlerini sizler için özel olarak üretmekteyiz. Mağaza veya ev konsepti için sizlere en uygun çalışmaları yaparak kaliteli işçilik ve kaliteli malzeme ile düzgün bir hizmet vermeye devam etmekteyiz.

Ahşap Tabela Örnekleri ve Fiyatları

Kafelerde ve bar tarzı mekanlarda, firmalarda veya butik otellerde, oda numarası veya tuvalet tabelası olarak kullanılabilen ahşap tabela çeşitleri, kullanılan malzeme ve aksesuarların kalitesine göre değişik fiyatlarda imal edilmektedir. Dış mekanlarda hoş ve otantik görünüm sağlamaktadır. Dış mekan bahçe yönlendirmelerini, otantik mekanlar için yapılacak tabelayı ahşaptan yaptırmak isteyenler için 3 boyutlu bir tasarım hazırlama imkanımız bulunmaktadır. Bizimle iletişime güvenle geçebilirsiniz.
Yapmış olduğumuz ahşap malzemeler genelde çam ağacı, gürgen ağacı, kavak ağacı, gül ağacı, kiraz ağacı, meşe ağacındandır. Genellikle fiyat farklılıkları üründe kullanılan ağaçların özelliklerine göre değişmektedir. Ağaç özelliklerine göre değişik eskitme işçiliği ve değişik malzemeleri harmanlayarak müşterilerimize hem doğal hem de eşi benzeri olmayan bir işçilik sunmaktayız.
Firma olarak eskitme tabela işinde çok çeşitli materyalleri bir araya getirmekteyiz. Ayrıca lazer yakma veya cnc kazıma teknikleri de kullanmaktayız. Teknolojik aletlerin yanı sıra düzgün el işçiliği ile de değişik ve çok farklı ahşap dizaynları sunmaktayız. Doğru ve güvenilir bir ahşap tabela fiyatı alma konusunda referanslarımız ve ürün örneklerimiz internet sayfamızdan incelenerek bilgi alınabilir.

Çevreyle Uyumlu Ahşap Tabelalar

Tabela yapılırken, genelde tabelayı yaptıran kişi ya da firma, yalnızca tabelanın yapılan işe, işyerine, mekâna yakışmasıyla ve bu mekanla, işle uyumlu olmasıyla ilgilenmektedir. Aslında tabela yaptırırken sadece bu yeterli değildir. Bu şekilde bilinçsiz yapılan tabelalarda ancak sokaklarda görüntü kirliliği oluşmaktadır. Çoğunlukla ziyaret edilen yerlerde, caddelerde firmalara ait tabelaların mimariye uyumlu bir biçimde yapılması gerekmektedir. Bu şekilde uyumlu yapılan tabelalar mimari ile bir bütünlük sağlayıp hoş bir görüntü elde edilebilmektedir. Biz bu şekilde uyumlu tabelalar yapmaya özen göstermekteyiz. Biz müşterilere sadece iş yeri için değil çevredeki genel görünümü dikkate alarak tabela ve işaretleri yaptırmalarını tavsiye ediyoruz. Böylece sokaklar daha güzel görünmektedir.

Ahşap Aksesuarlar

Ahşap tabela dediğimizde sadece tabeladan bahsetmemekteyiz. Aksesuar olarak da ahşap tabela ve ona uygun aksesuarlar yapmaktayız. Ahşap tercih edilen içki stantları, şaraplık, viski stant imalatı yapabilmekteyiz. Bunun yanında ahşap ev dekorasyon ürünlerini, ahşap ev aksesuarlarını kişiye özel üretmekteyiz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Yönlendirme Tabelası Ölçüleri Nelerdir?

İnşaat Proje Tabelaları

İç Mekan Yönlendirme